Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

FINT AB: Första Open-Xchange partnern klar i Tyskland

16:43 / 5 March 2015 Briox Press release

FINT´s dotterbolag i Tyskland, Fortnox GmbH har ingått avtal med Open-Xchanges partner Univention om att börja sälja den gemensamma paketeringen OX App Suite och Fortnox. Försäljning via Univention startar under andra kvartalet.

OX App Suite tillsammans med Fortnox produkter är den perfekta lösningen för små- och medelstora företag. Genom att använda den gemensamma paketeringen får företaget ett stöd genom hela processen, från kommunikation med sina kunder till administration och ekonomi, vilket frigör tid till den ordinarie verksamheten som är det viktigaste för ett företag.

“Det känns mycket bra att vår investering tillsammans med Open-Xchange nu börjar ge resultat och att försäljningen kommer igång på den tyska marknaden. Vårt gemensamma mål är att under 2015 nå ut med vår paketering via fem till sex Open-Xchange partners, varav Univention är den första.” – säger Camilla Jarnemyr, CEO FINT AB.

 

Mer information om Open-Xchange:

www.open-xchange.com

Mer information om Univention:

www.univention.de

 

För mer information vänligen kontakta:

 

FINT AB

Camilla Jarnemyr

CEO

Tel: 0763 45 41 14

Email: camilla.jarnemyr@fintab.se  

 

FINT i korthet FINT AB är ett fristående bolag som har licensrättigheterna att anpassa och sälja Fortnox AB:s ledande internetbaserade affärssystem till små-och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i Finland, Storbritannien, Tyskland och Polen. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnetlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/