Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Briox AB: BRIOX LANSERAR BRIOX SCANNER

08:30 / 6 September 2016 Briox Press release

Som en del i satsningen gentemot finska redovisningsbyråer lanserar Briox nu Briox Scanner. Briox Scanner är en app för scanning av kvitton. Appen är helt integrerad i Briox plattform och används för att på ett enkelt sätt kunna scanna och lagra kvitton för utlägg. Detta är en produkt som efterfrågas av såväl byråkunderna som Briox slutkunder. Appen har utvecklats av Briox egna utvecklingsteam. Briox Scanner finns för både iOS och Android och ligger nu för godkännande hos App Store och Google Play.

  • Efter vårens stora omställning i bolaget är det mycket glädjande att nu kunna börja lansera nya produkter och tjänster. Redovisningsbyråerna får både ett hjälpmedel för att underlätta problematiken kring kvittohantering samt incitament att få fler av sina kunder att ansluta sig till Briox säger VD Johan Rutgersson.

 

Briox Scanner är kostnadsfri för kunder som använder Briox plattform och finns tillgänglig inom kort att ladda ner.

Bakgrunden till Briox Scanner är den uttalade satsningen som görs mot Finland och framför allt redovisningsbyråerna. I de fokusgrupper och marknadsundersökningar som genomförts hos byråkunderna så visar resultatet tydligt att en app för scanning av kvitton är mycket efterfrågat.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Rutgersson, VD Briox AB (publ)

Tel: +46 708 157 200

Email: johan.rutgersson@briox.se

 

Briox AB i korthet

Briox AB utvecklar och säljer internetbaserade affärssystem till små och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i samtliga länder utanför Sverige. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/