Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Flygande start för Briox i Estland - Första redovisningsbyrån är igång

08:00 / 5 December 2018 Briox Press release

I augusti meddelade Briox att bolaget etablerar sig i Estland. Nu har plattformen lanserats och den första redovisningsbyrån har börjat använda programvaran.

Anpassningen av programvaran till lokala regelverk, språk och integrationer har gått över förväntan och starten med kunder har därför tidigarelagts. Briox har tillsammans med ett antal större byråer och branschkonsulter samarbetat för att färdigställa den första lokala versionen av programmet.

Samarbetet resulterade även i att en av de deltagande byråerna, Profia Arvestuse OÜ, nu valt att teckna avtal med Briox för att leverera programvaran till redovisningsverksamheten.

Estland ligger i framkant när det gäller digitalisering, men inom redovisningsbranschen har det saknats moderna alternativ på marknaden säger Helen Heinmaa, redovisningschef på Profia. Briox tänker rätt vad gäller hur de utvecklar och levererar sitt system. De engagerar marknaden i utvecklingen och har en bra och rimlig filosofi kring paketering och prissättning. Produkterna är genomtänkta och enkla att lära sig, samtidigt som de är kraftfulla för att möta de allra flesta av våra kunders behov. Profia kommer successivt att konvertera våra kunder till Briox under de kommande månaderna. Dessutom har vi kunder även i Finland och att Briox har system även för den finska marknaden påverkar naturligtvis också vårt beslut.

Fredrik Hyltsten, VD Briox, kommenterar affärerna med redovisningsbyråerna:

Jag är självklart mycket glad och tacksam över att vi får en så bra start för Briox i Estland. Anpassningen av systemet till den estniska marknaden har gått snabbare än väntat och vi har redan nu kunnat lansera den första versionen. Att vi får ett så snabbt och tydligt gensvar från marknaden är fantastiskt och visar att vi är konkurrenskraftiga och samtidigt har en plats att fylla på den estniska marknaden.

Nästa steg blir att vidareutveckla systemet bland annat med fler integrationer till banker och till relevanta kompletterande system på den estniska marknaden, som vi ser fram emot att samarbeta med. Nästa version av systemet är planerad till månadsskiftet januari-februari då Briox även kommer bjuda in till en officiell lansering av Briox i Estland.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Hyltsten, VD Briox AB (publ)                                                    
Tel: +46 70-341 46 26 
Email: fredrik.hyltsten@briox.se

Briox AB i korthet

Briox AB utvecklar och säljer affärssystem till små-och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i samtliga länder utanför Sverige. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnlösning och nås från alla enheter.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/