Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Briox etablerar sig i Estland

08:35 / 17 August 2018 Briox Press release

I samband med etableringen har även Janar Sutt anställts som Country manager för Estland.

Framgångarna i Finland har lett till en naturlig geografisk expansion till Estland för Briox. Under hösten beräknas anpassningarna i programvaran och nödvändiga integrationer vara klara. Redan nu etableras ett kontor och arbetet med kundrekrytering är påbörjat.

Johan Rutgersson, VD i Briox kommenterar satsningen i Estland:

-       Satsningen på en ny marknad är resultatet av en gedigen och positiv marknadsstudie, en stark efterfrågan från befintliga kunder samt möjligheten att rekrytera Janar. Janar Sutt kommer från Business Sweden där han varit landschef för Estland i 8 år. Efter samarbetet med marknadsstudierna föll det sig naturligt att erbjuda Janar att fortsätta arbetet med att realisera den potential som finns i Estland.

Jens Collskog, ansvarig för Briox affärsutveckling kommenterar:

-       Flera av våra partners och kunder i Finland har omfattande samarbeten med företag och redovisningsbyråer i Estland. I takt med att vi växer i Finland har vi fått fler och fler förfrågningar och önskemål om en estnisk version av vår programvara. Efter att under våren ha analyserat den estniska marknaden har vi tagit beslutet att inte bara utveckla en estnisk version av vår programvara utan också etablera oss i Estland med eget kontor och egen personal. Vi har stora förhoppningar om att redan under hösten kunna etablera oss på allvar på den estniska marknaden.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Rutgersson, VD Briox AB (publ)                                                      
Tel: +46 708 157 200
Email: johan.rutgersson@briox.se

Briox AB i korthet
Briox AB utvecklar och säljer affärssystem till små-och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i samtliga länder utanför Sverige. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, administration, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/