Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

BRIOX AB: Briox Finland och Festum ingår partnerskap

07:04 / 18 November 2019 Briox Press release

Briox (publ) dotterbolag Briox Finland Oy ("Briox Finland"), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, ingår partnerskap med Festum Software Oy ("Festum"), som erbjuder mjukvaran Hausvise till fastighetsförvaltare.

Festum Software är ett finskt mjukvarubolag vars produkt Hausvise hjälper fastighetsförvaltare att förbättra informationsflödet mellan boende, fastighetsförvaltaren och andra intressenter. Integrationen mellan Briox bokföringsprogram och Festums Hausvise stärker erbjudandet till den finska marknaden.

"Samarbetet med Briox gör att vi kan fokusera på kärnan i Hausvise och tillsammans erbjuda högsta grad av automatisering. Partnerskapet mellan Festum och Briox kommer att ge våra kunder en miljö där de kan hantera sin egen ekonomiska förvaltning utan att behöva göra ett stort implementeringsprojekt." säger Minna Halonen, VD på Festum.

"Förvaltningsbranschen befinner sig i en tid av förändring. Ökande krav på digitalisering förändrar det dagliga arbetet hos fastighetsförvaltare. Vi är glada att kunna vara med och effektivisera deras verksamhet och bidra till ett konkret mervärde för kunden." säger Johanna Hannus, Country Manager på Briox Finland

 

Om Briox

Briox erbjuder ett ekonomisystem för bl.a. redovisning, fakturering och tidredovisning. Briox kunder är redovisnings- och revisionsbyråer samt små-medelstora bolag, skolor och föreningar. Produkten är molnbaserad och har möjligheten att säljas på en global marknad.

Idag är Briox är verksamma i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Företaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Växjö, Sverige. Briox AB (BRIOX) är noterade på NGM Nordic MTF.

Läs mer på www.briox.se, LinkedIn (http://file:///C:/Users/Jenny%20Karlsson/Documents/inkedin.com/company/briox-ab) och Facebook (https://www.facebook.com/briox.se/).

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/