Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

BRIOX AB: Finska Johanna Immonen Oy tecknar avsiktsförklaring med Briox

08:02 / 15 February 2019 Briox Press release

En av de större redovisningsbolagen i Finland, Tilitoimisto Johanna Immonen Oy, har undertecknat en avsiktsförklaring att erbjuda Briox till sina kunder.

Tilitoimisto Johanna Immonen Oy kommer under februari börja använda Briox bokföringsprogramvara som en av sina främsta programvarusystem för alla sina små och medelstora företag. I avtalet ingår också Broix portallösning, som är en portal mellan företagets redovisningskonsulter och slutkunder, för att få ett mer strukturerat kommunikationssätt mellan parterna. Portalen blir en knutpunkt för alla typer av olika lösningar som företaget använder och även ett område där alla relevanta nyckeltal visas.

Fredrik Hyltsten, VD Briox, kommenterar avtalet med Tilitoimisto Johanna Immonen Oy:

"Det är med stor glädje vi har undertecknat denna avsiktsförklaring med Tilitoimisto Johanna Immonen Oy. Det är ett viktigt avtal för Briox i vår strävan att vara en av de ledande affärsmjukvarulösningarna för redovisningsföretagen i Finland. Med förtroendet från Tilitoimisto Johanna Immonen Oy blir det ännu ett bevis på att Briox produkt ligger rätt i tiden, med den funktionalitet som byråerna så väl behöver samt paketerat på ett attraktivt sätt."

Om Johanna Immonen Oy:

Tilitoimisto Johanna Immonen Oy är ett av Finlands ledande redovisningsbolag i Åbo, som erbjuder redovisning, löneförvaltning, ekonomisk förvaltning och har kontor i Åbo och Raisio med 12 anställda i Finland. Tilitoimisto Johanna Immonen Oy växer och har idag mer än 500 kunder på den finska marknaden.

Om Briox AB
Briox AB utvecklar och säljer internetbaserade affärssystem till små- och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i Europa. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, fakturering, orderhantering och tidredovisning, är en fullskalig molnlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/