Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

BRIOX AB: Briox satsar och växer med sju

08:16 / 3 September 2019 Briox Press release

Briox har, sedan nyemissionen tidigare i år, expanderat till två nya länder - Litauen och Lettland. För att säkra den fortsatta expansionen förstärks företaget med totalt sju medarbetare.

Under det senaste kvartalet har Briox expanderat till två nya länder - Lettland och Litauen. Nu stärks personalstyrkan med sju tunga rekryteringar, bland annat genom Ilona Strode, Jennie Nivard och Jenny Karlsson, som också stärker Briox ledningsgrupp.

"Efter en framgångsrik nyemission under sommaren flyttar vi nu fram positionerna ytterligare och där spelar våra nya rekryteringar en stor roll, inte minst för att vidareutveckla vår försäljning och marknadsarbete, men också vår produktutveckling", säger Fredrik Hyltsten, vd på Briox.

Ilona Strode, ny landschef för Litauen och Lettland, stärker teamet med sin erfarenhet inom redovisning där hon sedan 2007 varit delägare i en framgångsrik lettisk redovisningsbyrå. Ilona har även tidigare bakgrund som CFO i flera verksamheter. Lokaliseringen av Briox till länderna pågår under hösten med målet att lansera Briox produkten strax efter nyåret 2020.  

Jennie Nivard, ny produktchef, har en bakgrund som Business System Manager på Visma. Hon har även senior erfarenhet som produktägare och projektledare med ansvar för Visma Administration och Vismas molnbaserade lösningar. Jennie förstärker Briox utvecklingsteam med sina perspektiv på affären och produktutveckling.

Jenny Karlsson, nytillträdd marknadschef, kommer närmast från arbetat som PR och kommunikationsansvarig på data och analysföretaget Bisnode. Jenny har även erfarenhet från svenska mjukvarubolaget Snow Software och en del utav deras tidiga tillväxtresa med ansvar för de nordiska länderna samt Polen. I sin nya position kommer hon leda arbetet för marknadsföring och kommunikation hos Briox.

Övriga tjänster som tillsatts kommer arbeta inom försäljning och support på de lokala kontoren i Estland och Finland.

Om Briox

Briox erbjuder ekonomisystem för bl.a. redovisning, fakturering och tidredovisning. Briox kunder är redovisning-revisionsbyråer samt små-medelstora bolag, skolor och föreningar.  Produkterna har möjligheten att säljas på en global marknad via det molnbaserade systemet.

Briox är verksamma i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Växjö, Sverige. Briox AB (BRIOX) är noterade på NGM Nordic MTF.

Läs mer på www.briox.se, LinkedIn (http://file:///C:/Users/Jenny%20Karlsson/Documents/inkedin.com/company/briox-ab) och Facebook (https://www.facebook.com/briox.se/).

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/