Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Scribona tecknar nordiskt avtal med Samsung inom Home & Entertainment.

12:59 / 16 February 2005 Catella Press release

Scribona har, som ett led i satsningen inom Home & Entertainment, tecknat ett nordiskt avtal med Samsung avseende distribution av MP3-spelare, DV-kameror, video, LCD- och plasmaTV och hemmabioprodukter.

I och med detta blir Scribona en heltäckande nordisk distributör av Samsungs digitala konsumentprodukter.

- Detta gör Samsung till en strategisk partner på nordisk nivå för Scribona i vår satsning att bli en av de ledande distributörerna även inom Home & Entertainment-marknaden. Vi ser en stark tillväxt inom detta område och kommer löpande att addera nya produkter och bredda vår säljkanal med nya återförsäljare inom Audio och Video-området, säger Scribonas koncernchef Tom Ekevall Larsen.

- Samsung har en lång och framgångsrik historik med Scribona som partner. Vi ser att gränssnittet mellan traditionella IT-produkter och konsumentelektronik, arbets- och fritidsrelaterade produkter, blir allt otydligare vilket kommer att leda till att den traditionella uppdelningen mellan produktsegment och försäljningskanaler kommer att suddas ut. Scribona ligger i frontlinjen av denna förändring och kommer att bidra till fortsatta framgångar för Samsung inom konsumentelektroniken på den nordiska marknadsplatsen, säger Ove Öhrn, Sales & Marketing Director på Samsung.

För ytterligare information, kontakta: Scribona AB Tom Ekevall Larsen, Verkställande direktör och koncernchef, telefon +46 (0)8 734 36 50 Samsung Electronics Nordic AB Ove Öhrn, Sales & Marketing Director, Samsung Electronics Nordic AB, telefon +46 (0)8 590 966 61

Fakta om Scribona Scribona är en av Nordens ledande leverantörer av produkter och lösningar för informationshantering. Scribona-koncernens verksamhet organiseras i två affärsområden: · Scribona – försäljning och distribution av IT-produkter · Carl Lamm – kompletta lösningar inom dokumenthantering För mer information, se www.scribona.se

Adress: Scribona AB, Sundbybergsvägen 1, Box 1374, 171 27 SOLNA. Bolagets säte är Solna, Sverige.

Show as PDF