Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Ny ledning för Catellas Corporate Finance

17:03 / 29 January 2015 Catella Press release

Catella har utsett Emmanuel Schreder och Jesper Bo Hansen som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.

"Jag är mycket glad över att kunna presentera en ny ledning för vår Corporate Finance-verksamhet. Med Emmanuel och Jesper får vi ett ledarskap som kommer att utveckla vårt produkterbjudande och vår organisation. De kommer dessutom att ange en framtida riktning för Corporate Finance. De är båda uppskattade ledare och starka individer som jag personligen har mycket stort förtroende för, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef för Catella.  

Emmanuel Schreder är sedan 2001 delansvarig för Catellas franska verksamhet. Han har nära trettio års erfarenhet av fastighetsbranschen och är en välkänd profil på den franska och europeiska fastighetsmarknaden. Emmanuel grundade tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest Catellas franska verksamhet som sedan starten varit mycket framgångsrik.

Jesper Bo Hansen startade Catellas Corporate Finance-verksamhet i Danmark 2000, som han sedan dess har ansvarat för. Jesper har jobbat över tjugo år inom fastighetsbranschen och har en gedigen erfarenhet av kapitalmarknadsrelaterade transaktioner på fastighetsmarknaden i Norden.

Emmanuel Schreder kommer tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest fortsätta att leda den franska verksamheten och Jesper Bo Hansen den danska, parallellt med sina nya roller som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.

"Den nya ledningen möjliggör ett ökat fokus på affärsutveckling och samarbete mellan både geografiska områden och tjänsteområden. Catella har en ledande position inom rådgivning för fastighetssektorn i Europa. Vårt mål är att ta marknadsandelar inom både rådgivning och kapitalförvaltning inom fastighetssektorn", avslutar Knut Pedersen. 

Om Catella: Catella erbjuder specialiserad finansiell rådgivning och har en ledande position inom fastighetssektorn. Catella erbjuder också kapitalförvaltning med spetskompetens inom tillgångsslagen fastigheter, räntor och aktier. Vi har en stark lokal närvaro i Europa med cirka 500 anställda i tolv länder. Catella är listat på First North Premier vid Nasdaq Stockholm. Läs mer om Catella på www.catella.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/