Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Christoffer Abramson ny CFO på Catella AB

16:32 / 20 August 2020 Catella Press release

Christoffer Abramson har utsetts till Chief Financial Officer och medlem av koncernledningen på Catella AB (publ). Christoffer kommer närmast från en roll som CFO på EF Real Estate Holdings i Boston.

Christoffer har i sin roll inom EF-koncernen varit med och byggt upp en global fastighetsgrupp med bas i USA. Dessförinnan arbetade han som operating executive för olika Private Equity-fonder i London och Paris. Christoffer startade sin karriär inom General Electric där han i 10 år arbetade i olika roller, senast som CFO för GE Real Estate i London.

"Genom Christoffers gedigna bakgrund och erfarenhet inom internationell fastighetssektor ser jag att Catella får ett viktigt tillskott för att vidareutveckla verksamheten och säkerställa framtida tillväxt.", säger Johan Claesson tf VD och Koncernchef på Catella AB.

Christoffer Abramson tillträder rollen som ordinarie CFO på Catella den 15 oktober 2020. Tillsättningen är föremål för godkännande av tillsynsmyndigheten i Luxemburg, Comission de Surveillance du Secteur Financier.

Catella är en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar och fondförvaltning, med verksamhet i 15 länder. Koncernen förvaltar kapital om cirka 160 miljarder kronor. Catella är noterat på Nasdaq Stockholm inom segmentet Mid Cap. Läs mer på catella.com (http://www.catella.com).

                                                                                                                                                                                                             1/1

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/