Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös har tecknat nytt hyresavtal om 2 750 kvm i Borlänge

13:49 / 24 June 2008 Diös Press release

Diös Fastigheter AB (publ) har tecknat nytt stort hyresavtal i handelsområdet Södra Backa i Borlänge. Det är proffskedjan Swedol AB som flyttar in i de 2 750 kvm som Ö&B lämnar. Lokalerna kommer att bli lediga från den 1 oktober och redan samma dag kommer hyresgästanpassningar och ett iordningställande av lokalerna att köras igång. Anpassningen är beräknad till cirka en miljon kronor och om allt går enligt planerna kan öppning ske under fjärde kvartalet 2008.

- Vi är självklart glada att Swedol valde Borlänge och Diös Fastigheter i sin planerade butiksexpansion. Det blir ett starkt komplement till övriga verksamheter i Södra Backa området, säger Liselotte Jonsson, Marknadsområdes-ansvarig för Diös Fastigheter i Borlänge.

För ytterligare information, vänligen kontakta Liselotte Jonsson Diös Fastigheter, tel. 0770-33 22 00, 070-585 27 77,

________________________________________________________________________

Fakta om Diös Fastigheter Bolaget bildades under april 2005. Diös Fastigheter skall förvärva, förädla, förvalta och försälja fastigheter med god lönsamhet, och finnas på en marknad från Borlänge i söder till Luleå i norr. Bolaget äger 123 fastigheter belägna på ett 15-tal orter. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 564 200 kvm, och fastigheternas totala marknadsvärde uppgår till cirka 3,976 Mdr. Nuvarande förvaltningskontor finns i Falun, Borlänge, Mora, Gävle, Sundsvall, Luleå samt Östersund. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös aktie är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Small Cap.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=831205

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=831206

Show as PDF