Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Thomas Angström ny fastighetschef i Diös

09:07 / 3 July 2008 Diös Press release

Diös Fastigheter AB (publ) har anställt Thomas Angström som ny fastighetschef med placering på HK i Östersund. Han tillträder tjänsten den 15 augusti 2008.

Angström kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Fastighetsförvaltning inom YIT Sverige AB, som i huvudsak arbetet med utländska fastighetsinvesterare. Han har tidigare också arbetat som VD för ett amerikanskt ägt fastighetsbolag och som VD inom Allmännyttan.

-Vi välkomnar Thomas Angström till vår ledningsgrupp som i och med att han tillträder tjänsten åter blir komplett, säger Christer Sundin VD för Diös Fastigheter.

För ytterligare information, vänligen kontakta Christer Sundin, VD, telefon 0770–33 22 00, 070–688 72 83

________________________________________________________________________

Fakta om Diös Fastigheter Bolaget bildades under april 2005. Diös Fastigheter skall förvärva, förädla, förvalta och försälja fastigheter med god lönsamhet, och finnas på en marknad från Borlänge i söder till Luleå i norr. Bolaget äger 122 fastigheter belägna på ett 15-tal orter. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 564 200 kvm, och fastigheternas totala marknadsvärde uppgår till cirka 3,976 Mdr. Nuvarande förvaltningskontor finns i Falun, Borlänge, Mora, Gävle, Sundsvall, Luleå samt Östersund. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös aktie är noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Small Cap.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=835500

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=835501

Show as PDF