Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter fortsätter stärka gallerian In:

08:00 / 18 February 2015 Diös Press release

I början av maj öppnar skokedjorna Eurosko och Ecco en gemensam butik i Sundsvalls mest centrala galleria In:. Det femåriga avtalet är ett led i Diös Fastigheters långsiktiga strategi att skapa mer optimala ytor för hyresgästerna och deras kunder.

- Centrumhandeln är en viktig del i "Stadsvision Sundsvall" som syftar till större tillväxt och attraktivitet för hela staden. Avtalet med Eurosko och Ecco är en del i vår långsiktiga strategi att utveckla Stenstadens populära galleria In:, säger Bo Tjälldén, chef för Diös Fastigheters affärsområde Västernorrland.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella- och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med cirka 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om cirka 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till cirka 12 mdkr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/