Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter bjuder på In:flyttningsfest

10:00 / 24 March 2015 Diös Press release

Torsdag den 26 mars kl. 16-21 kommer In:gallerians butiker att göra allt för att maximera kundernas upplevelse i samband med sitt besök.

- Handeln är ett viktigt inslag i totalupplevelsen av Sundsvalls stadskärna. Med en bra butiksmix och upplevelsebaserade erbjudanden vill vi fortsätta stärka stadskärnas attraktionskraft, säger Bo Tjälldén, chef för Diös Fastigheters affärsområde Västernorrland.

Som ett led i att stärka cityhandeln lanseras denna kväll presentkortsautomaten med elektroniska presentkort som gäller i ett hundratal butiker i Stenstan varav samtliga i In:gallerian. Kortautomaten, som invigs av konstnären Christian Beijer, är en gemensam satsning mellan Diös Fastigheter och cityföreningen Stenstan. Under kvällen erbjuder gallerians butiker 20 procents rabatt.

Kvällens program:

16.00 Christian Beijer inviger presentkortsautomaten vid Teknikmagasinet. Dragning varje timme om ett laddat presentkort bland alla som köper ett presentkort.

16-21 Trubaduren Patrik Törnsten uppträder utanför MQ vid In:gallerians nya loungeyta.

18.30 Modevisning på scenen vid Blomsterservice med vårnyheter från Whyred/Saxokam, Henrix, KappAhl, Flash, Nordbergs Optik och Nilson Shoes.

19.15 Uppträdande och intervju med Pernilla Wahlgren utanför Kicks.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella- och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med cirka 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om cirka 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till cirka 12 mdkr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/