Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter inleder långsiktigt samarbete med Realgymnasiet i Gävle

09:00 / 11 March 2015 Diös Press release

I augusti 2015 flyttar Realgymnasiet in i en helt behovsanpassad fastighet i stadsdelen Alderholmen i Gävle. Kontraktsvärdet på det åttaåriga hyresavtalet är 9,7 miljoner kronor.

- Drivkraften i vår verksamhet är att utvecklas tillsammans med våra hyresgäster. Fastigheten är som gjord för Realgymnasiets verksamhet och det är otroligt stimulerande att tillsammans med dem få skapa rum för framtid, säger Anders Hedström, chef för Diös Fastigheters affärsområde Gävleborg.

- Flytten är helt i linje med vårt systematiska arbete för att öka kvalitén på våra skolor. Vi vet att lokalerna spelar stor roll för både elever och personal eftersom de påverkar såväl trivsel som inlärning. Adressändringen är också välkommen då den innebär att all vår skolverksamhet i Gävle nu flyttar in i de centrala delarna, något vi alltid eftersträvar i de städer vi verkar, säger Matthias Trygg, vd på Lärande i Sverige AB som Realgymnasiet är en del av.

Realgymnasiet finns på fler orter i landet. I Gävle erbjuds utbildningarna Häst, Trav, Hund, Djurvård, Äventyrsturism, Natur och friluftsliv, Stylist, Frisör, Estet-media, Teknik och IT.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella- och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med cirka 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om cirka 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till cirka 12 mdkr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/