Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös rekryterar affärsområdeschef till Dalarna

09:33 / 20 March 2015 Diös Press release

Den 30 mars tillträder Jessica Nyman sin nya tjänst som chef för Diös Fastigheters affärsområde Dalarna. Jessica kommer närmast från Bryggan Fastighetsekonomi.

- Vi är stolta över att Jessica har valt att utvecklas tillsammans med oss. Med sin långa erfarenhet av och spetskompetens inom värdering och fastighetsrådgivning kommer hon att bli en stark kraft i utvecklingen av vår fastighetsportfölj, säger Lars-Göran Dahl, fastighetschef för Diös fastigheter.

Tidigare affärsområdeschef, Fredrik Thorgren, går vidare inom fastighetsbranschen i april.

Affärsområde Dalarna är Diös Fastigheters näst största med 21 procent av bolagets fastighetsvärde.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella- och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med cirka 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om cirka 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till cirka 12 mdkr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/