Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter välkomnar Cervera tillbaka till In: gallerian i Sundsvall

08:00 / 19 May 2015 Diös Press release

I maj flyttar Cervera tillbaka till In: gallerian i Stenstan, Sundsvall. Butiken som erbjuder kvalitetsprodukter kring umgänget i hemmet, öppnar portarna i Akademibokhandelns tidigare lokal.

- Cervera är ett viktigt inslag i gallerians utbud. Därför är det extra roligt att få tillbaka kedjan som hyresgäst, säger Bo Tjälldén, chef för Diös Fastigheters affärsområde Västernorrland.

Kontraktsvärdet på det treåriga hyresavtalet är 3 miljoner kronor. Butiken planerar att öppna för allmänheten den 25 juni.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 12 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 400 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/