Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Utökat och förlängt avtal med Migrationsverket

07:00 / 18 June 2015 Diös Press release

Migrationsverket utökar sin verksamhet i Sundsvall och tecknar ett förlängt och utökat hyresavtal med Diös Fastigheter. Kontraktsvärdet på det sexåriga hyresavtalet är 26 miljoner kronor.

- Det är glädjande att Migrationsverket väljer att växa med oss och att vi får möjlighet anpassa redan befintliga lokaler till verkets behov av fler arbetsplatser och större mottagningsytor. Migrationsverket har varit hyresgäster hos oss sedan lång tid tillbaka, säger Bo Tjälldén, chef för Diös Fastigheters affärsområde Västernorrland.

Avtalet träder i kraft den 1 mars 2016.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 12 mdkr, ett bestånd om 354 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 400 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/