Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter får Grekiska kolgrillsbaren som hyresgäst i Sundsvall

13:30 / 30 September 2015 Diös Press release

Diös Fastigheter har tecknat ett åttaårigt hyresavtal med Grekiska kolgrillsbaren i fastigheten Lyckan i In:gallerian. Avtalet som gäller från 1:a oktober omfattar cirka 290 kvm och hyresvärdet uppgår till 5,7 miljoner kronor.

- Grekiska kolgrillsbaren är ett helt nytt koncept för både In:gallerian och för Sundsvall. Etableringen är ett välkommet tillskott som kommer att öka besökarnas totalupplevelse av gallerian, säger Lars-Göran Dahl, fastighetschef på Diös Fastigheter.

- Vår Affärsidé är att erbjuda kolgrillad mat året om och en smakupplevelse inspirerad av grekisk matkultur. Vi hälsar alla varmt välkommen till In:gallerian och till vår restaurang, säger Zeki Yalcin, etableringsansvarig Grekiska kolgrillsbaren.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 12,5 mdkr, ett bestånd om 353 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 420 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/