Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Ny affärsområdeschef till Diös i Dalarna

10:00 / 3 November 2016 Diös Press release

Den 1 december tillträder Mikael Hedh som ny affärsområdeschef på Diös i Dalarna och efterträder därmed Jessica Nyman. Mikael har en gedigen bakgrund inom Diös och har sedan 2013 jobbat som förvaltare i Mora.

Efter avslutat ekonomi- och fastighetsprogram i Gävle har Mikael haft olika roller inom fastighetsbranschen på bland andra Kungsleden och Clas Ohlson, där han var ansvarig för förvaltningen. Han har också arbetat en period tidigare på Diös i Gävle.

[image]

- Mikael är en målmedveten person med rätt kompetens för fastighetsaffärer. Han har under de senaste åren lyckats lyfta Diös affär i Mora. Det är fantastiskt att kunna rekrytera internt. Det betyder att våra medarbetare kan utvecklas och vi tar tillvara på rätt kunskaper. Jessica har gjort ett väldigt bra jobb i Dalarna som nu Mikael får ta över och utveckla ytterligare. Nu önskar vi Jessica stort lycka till med nytt uppdrag i Stockholm och hälsar Mikael välkommen till en ny tjänst hos oss, säger Henrik Lundmark, Fastighetschef, Diös Fastigheter.

- Det känns roligt att få utvecklas i en ny roll och jag ser mycket fram emot att få påbörja min nya tjänst. Mora har ju varit mitt område och nu får jag chans att jobba med hela affärsområdet med Borlänge och Falun. Fokus blir såklart att ytterligare stärka våra hyresgästrelationer och vår position inom stadsutveckling. De team jag har på våra orter är riktigt bra och jag hoppas kunna tillföra ännu mer erfarenhet och driv framåt, säger Mikael Hedh, tillträdande Affärsområdeschef Dalarna, Diös Fastigheter.

Jessica Nyman blir ny affärsutvecklare på Archus Development och flyttar vid årsskiftet med familjen till Stockholm.

I Dalarna äger Diös 44 fastigheter motsvarande cirka 270 000 kvm i Borlänge, Falun och Mora, som alla har lokala kontor och team. Totalt arbetar 18 personer på affärsområdet.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Lundmark, Fastighetschef, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 96 00
E-post: henrik.lundmark@dios.se

Mikael Hedh, tillträdande Affärsområdeschef Dalarna, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 9751
E-post: Mikael.hedh@dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/