Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Peak Performance till gallerian Kärnan i Östersund!

13:03 / 18 April 2016 Diös Press release

Skandinaviens största klädmärke inom funktionellt sportmode - Peak Performance - öppnar butik i Kärnan, Östersund, en galleria som ägs av Diös Fastigheter. Butiken slår upp portarna i juni 2016.

- Vi är mycket glada att få välkomna Peak Performance till vår galleria Kärnan. Ett starkt varumärke med produkter inom sport och mode som passar Östersundsmarknaden perfekt. Det blir ett tillskott till en redan bra mix av utbud i stadskärnan, säger Henrik Lundmark, affärsområdeschef Jämtland.
- Vi tror på Östersund och är mycket nöjda med att äntligen få öppna butik i staden. Östersundsborna kommer erbjudas en inspirerande butiksmiljö, fantastiska produkter inom både sport och mode och stadens bästa personliga bemötande, säger Johan Lund, Retail & E-Commerce Director, Peak Performance Production AB.

Om gallerian Kärnan
Gallerian Kärnan består av 20 butiker, café och restaurang. Det senaste tillskottet i utbudet var Lagerhaus som, 18 mars i år, öppnade en inredningsbutik i gallerian.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 13,4 mdkr, ett bestånd om 351 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 463 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad, från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/