Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös välkomnar Orangeriet Boule & Bistro till Vasagallerian i Umeå

13:36 / 4 July 2016 Diös Press release

En ny spännande restaurang flyttar in i Vasagallerian, Kungsgatan 71, i centrala Umeå. Orangeriet Boule & Bistros koncept bygger på att erbjuda kunderna både aktiviteter och god mat.

[image]

Den uthyrningsbara ytan omfattar cirka 1 100 kvm och det kommer att rymmas cirka 180 sittande i lokalen. I de tidigare butiksytorna blir det nu en levande aktivitetsrestaurang. Restaurangen kommer att servera medelhavsinspirerad mat och gästerna kommer att kunna spela boule, shuffleboard och biljard. Kontraktstiden är 8 år och ett arbete för att anpassa lokalen har påbörjats tillsammans med Orangeriets ägare.

- Vi är glada att få vara med på den här satsningen och göra den delen av centrum och gågatan mer levande. Konceptet passar bra in med det nya hotellet som öppnat samt Umeås nya badhus som öppnar efter sommaren, säger Göran Fonzén, affärsområdeschef, Diös Västerbotten.

-  Vi vill ge besökarna en känsla av semester med både god mat och roliga aktiviteter. Vi flyttar in i lokalen den 23 september och börjar då trimma in verksamheten. Målsättningen är att öppna i månadsskiftet september-oktober, säger Peter Ödmark som driver restaurangen tillsammans med kompanjonen Roland Pettersson.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 13,0 mdkr, ett bestånd om 313 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 352 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad, som sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/