Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös vässar utbudet ytterligare i gallerian Kärnan, centrala Östersund

08:35 / 7 July 2016 Diös Press release

Gallerian Kärnan i centrala Östersund kan genom flera nyetableringar erbjuda en ännu mer variationsrik och trevlig shoppingupplevelse för hela familjen.

[image]

Under våren har nya butiker etablerat sig i Kärnan, som Lagerhaus tätt följt av Peak Performance. Gallerian består nu av en stark butiksmix inom bland annat mode, sport, hårvård, teknik, skönhet, heminredning samt café och restaurang.

Önska är ytterligare en butik som kommer att etablera sig under hösten. De säljer produkter för hemmet och kommer att ta över modebutiken Mr & Mrs lokal, som flyttar ner en våning i Kärnan. Sportringen förlänger dessutom sitt avtal med 3 år i sina nuvarande lokaler.

- Vi är supernöjda över att Kärnan nu är fullt uthyrd. Resan dit har dels lett till flera nyetableringar av starka och attraktiva varumärken, men även utveckling av våra värdefulla befintliga kunder. När allt är klart har inte bara Kärnan som galleria utvecklats utan även Östersunds stadskärna. En viktig framgångsfaktor för de nya etableringar som sker i våra gallerior är de nyinrättade retail-teamen, där förvaltare, uthyrare, projektledare och centrumledare jobbar tillsammans för att stärka varje gallerias unika butiksmix, säger Gabriel Larsson, chef Diös Retail.

Om Kärnan
Kärnan byggdes 1966 som ett köpmannavaruhus. Ombyggnationer gjordes 1984 och 2009. Glädje, omtanke och mångfald är Kärnans värdeord. Variationen av butiker gör att vi riktar oss mot en bred målgrupp. I Kärnan finns butikerna: Akademibokhandlen, Apoteket, Direkt optik, Direkten, Fanny, Gallerix, Linnéan blommor, Joy, Kicks, Kirkeln & Co, Mr & Mrs, Nikita, Sportringen, Starlanders ur, Teknikmagasinet, Triumph, Vita Korset Parfymeri, Lagerhaus, Peak performance, Önska

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 13,0 mdkr, ett bestånd om 313 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 352 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad, som sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/