Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar alla sina fastigheter med fiber-anslutning

07:30 / 16 February 2017 Diös Press release

Med start i höst utvecklar Diös sina fastigheter med fiber i ett stort samarbete med Telia. Det innebär att alla fastigheter kommer att ha ett modernt och framtidssäkert nät för uppkoppling av de tjänster som Diös hyresgäster använder nu och framåt. Digitalisering är en del av stadsutvecklingen där möjligheten till snabb uppkoppling genom fiber är av största vikt.

 Fiber-indragningen omfattar hela Diös fastighetsbestånd för såväl bostadshyresgäster som lokalhyresgäster och beräknas ta cirka två år att färdigställa.

[image]

- Vi ska fortsätta utveckla Diös till ett hållbart företag i en digitaliserad värld. Att säkerställa möjligheter till snabbare och säkrare uppkoppling är viktigt för våra hyresgäster och för oss och är absolut en viktig del av stadsutvecklingen. Samarbetet med Telia känns helt rätt i tiden och vi ser fram emot att påbörja indragningen av fiber efter sommaren, säger Henrik Lundmark, Fastighetschef, Diös Fastigheter.

- Fiber ger både hushållen och företagen en stabil uppkoppling med helt nya förutsättningar. Att koppla upp hela hemmet eller kontoret och samtidigt dra nytta av bland annat digitala servicetjänster är viktigare än någonsin. Jag är oerhört glad över samarbetet med Diös där vi nu kommer kunna erbjuda deras boende och företag tillgång till framtidens digitala möjligheter, säger Linda Hernström, chef för Telia Fiber.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Lundmark, Fastighetschef, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 96 00
E-post: henrik.lundmark@dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/