Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokaler för Borlänge kommuns nya verksamheter

06:00 / 23 May 2017 Diös Press release

Det är nu klart att Borlänge kommuns nya verksamheter tillsammans med Finsam flyttar in på Målaregatan i Borlänge. Lokalerna utvecklas just nu av fastighetsägaren Diös och beräknat datum för inflytt är 1 juli.

Borlänge kommun är sedan tidigare hyresgäst hos Diös med bland annat bibliotek, samtalsmottagning och "BoMo" konsthall. De verksamheter som kommunen etablerar i de nya lokalerna är; Samordningscentral - den nya enheten som ska samordna insatser för människor som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden, En dörr in - en samverkansplattform som bygger på den enskilda individens behov av stöd och hjälp av mer än en myndighet och Finsam Borlänge - ett av Dalarnas sju samordnings-förbund vars uppgift är att möjliggöra för myndigheter att samarbeta om arbetslivsinriktad rehabilitering för dem som hamnat utanför arbetslivet.

[image]

-       Det känns jättekul att kunna erbjuda Borlänge kommun lokaler även för de nya verksamheterna och Finsam, vilka stärker kommunens erbjudande till kommuninvånarna. Nu färdigställer vi lokalerna, som ligger mitt i Borlänge, för inflytt i sommar, säger Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Borlänge.

-       Vi är glada över att kunna flytta in våra nya verksamheter tillsammans med Finsam i lokaler som ligger intill varandra. Det kommer att stärka och förenkla vårt samarbete. Vi har haft dialog med Diös under en tid och har nu hittat en riktigt bra lösning centralt i Borlänge. Nu ser vi mycket fram emot inflytt, säger Tomas Ström, enhetschef, Samordningscentralen Arbetsmarknadsenheten, Borlänge kommun. 

Läs mer på: http://borlange.se/ och http://www.finsamdalarna.se/

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 97 59
E-post: mikael.hartmeier@dios.se
Tomas Ström, enhetschef, Samordningscentralen Arbetsmarknadsenheten, Borlänge kommun
Telefon: 0243-759 38
E-post: tomas.strom@borlange.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/