Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös välkomnar Robin Hood till Östersunds nya område för second hand-butiker

13:32 / 5 May 2017 Diös Press release

Sedan två veckor finns Robin Hoods second hand-butik i Diös lokaler på Bangårdsgatan i Östersund. De är därmed den andra butiken inom second hand som flyttar in i området. Den första etableringen var Erikshjälpen.

Robin Hood är en ideell förening med syfte att rehabilitera, främja och stötta utsatta människor i Jämtlands län genom att bistå med till exempel matkassar, kläder, skor och husgeråd. Second hand-butiken finansierar verksamheten. Robin Hood hjälper även personer med socialt umgänge och arbete via till exempel praktik eller arbetsprövning.

[image]

-       Det är jätteroligt att kunna tillmötesgå Robin Hoods önskemål om större lokaler och bättre läge och på så vis även utöka second hand-området kring Bangårdsgatan. Genom en tydlig nischning tror vi på synergieffekten för de butiker som finns där, säger Johan Fryksborn, uthyrare, Diös Jämtland.

-       Flytten till den nya lokalen innebär att vi fördubblar vår butiksyta vilket känns jättebra. Det nya läget närmare centrum känns också väldigt bra. Nu kommer vi att behöva ännu fler medarbetare och välkomnar varmt de som vill arbetsträna, ungdomsjobba eller vara volontärer, säger Annelie Johansson Bredin, verksamhetschef, Robin Hood. 

Robin Hood öppnar även inom två veckor ett café i anslutning till butiken.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Fryksborn, uthyrare, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 96 02
E-post: johan.fryksborn@dios.se
Annelie Johansson Bredin, verksamhetschef, Robin Hood
Telefon: 073-832 29 61
E-post: robinhood.envaninoden@gmail.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/