Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös tecknar nytt avtal med Åhléns och utvecklar lokaler till Pressbyrån i Falun

06:00 / 17 October 2018 Diös Press release

Nu är det klart att ett nytt hyresavtal mellan Diös och Åhléns i Falun har skrivits. I samband med det kommer Diös att utveckla varuhusets lokaler med Åhléns nya butikskoncept. Samtidigt utvecklas lokaler till Pressbyråns nyetablering i anslutning till den nya vänthallen Knutpunkten i Falun. Åhléns nya lokaler beräknas vara klara till sommaren 2019 och inflyttning för Pressbyrån i Knutpunkten beräknas till våren 2019.

[image]

Fastighetsägaren Diös nya avtal med redan etablerade Åhléns och nyetablerade Pressbyrån, är en del av den utvecklingsplan som finns för fastigheterna i anslutning till Holmtorget och Knutpunkten i Falun. I samband med detta kommer även fasaden på Åhlénshuset att upprustas.

- Att utveckla fastigheterna kring Holmtorget kommer göra centrum mer attraktivt och är en del av den övergripande stadsutvecklingsplan vi har för centrala Falun. Det är också glädjande att vi tillsammans med Åhléns kommer kunna erbjuda ett nytt butikskoncept och att utveckla helt nya lokaler till Pressbyrån i anslutning till Knutpunkten. Detta tillsammans med det vi utvecklar med både Bergströms, Falan, våra fastigheter runt Holmtorget och att vi till sommaren har inflyttningsklara lägenheter i BRF Årummet, bidrar till att skapa ett modernt Falun och att fler människor vill röra sig i stan, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

- Vi ser fram emot att få göra vårt varuhus i Falun ännu finare och skapa en mer inspirerande shoppingupplevelse för Faluborna genom att modernisera med nytt butikskoncept som beräknas vara klart lagom till sommaren 2019, säger Weronica Nilsson, kommunikationschef, Åhléns.

- Vi ser verkligen fram emot att återigen ha en Pressbyrå som en del i gatubilden i Falun. Vår nya butik vid Knutpunkten kommer att erbjuda ett sortiment med enklare måltidslösningar, mellanmål, dryck, press och konfektyr, samt ett anpassat servicesortiment. Vi önskar alla våra blivande kunder välkomna, säger Håkan Svensson, regionchef, Pressbyrån. 

[image]

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna
Telefon: 010-470 97 50
E-post: mikael.hedh@dios.se

Weronica Nilsson, kommunikationschef, Åhléns
Telefon: +46 70-198 11 23
E-post: weronica.nilsson@ahlens.se

Håkan Svensson, regionchef, Pressbyrån
Telefon: +46 70-512 80 20
E-post: hakan.svensson@reitanconvenience.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/