Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Pop Up-ytan i Kärnan Galleria gästas av varumärket By Enzel

06:00 / 31 October 2018 Diös Press release

Nu är det klart att det nya klädmärket By Enzell gästar Kärnan galleria i Östersund under två månader mellan november till december 2018.

[image]

'Fastighetsägaren Diös erbjuder en Pop Up-yta med bästa läge på Östersunds gågata Prästgatan till exklusiva varumärken under en period på mellan två veckor till maximalt tre månader. Nu flyttar alltså det nya varumärket in och beräknas stanna i två månader.

By Enzell grundades 2017 i Jämtland av Agneta Enzell som driver Byhuset på Rödön. By Enzell designar enkla, flexibla plagg med stil och kvalitet som håller över tid. Kläderna är oberoende av säsong och tillverkas ur ett socialt hållbart perspektiv.

- Vi tycker det är fantastiskt roligt att Agneta kommer erbjuda sina plagg i en fysisk butik till Östersundsborna och tillresta. Hennes affärsidé stämmer dessutom väl överens med Diös hållbarhetsstrategi, vilket vi ser som ett stort plus såklart, säger Emma Widegren, förvaltare, Diös.

- Jag ser fram emot att få erbjuda baskollektionen By Enzell på plats i Östersund. I vanliga fall hittar man kollektion i Byhusets formbutik på Rödön, men nu hoppas jag att vi genom galleri Kärnans Pop Up yta når en bredare jämtlandspublik under julhandeln säger Agneta Enzell.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Emma Widegren, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 14
E-post: emma.widegren@dios.se (info@byhuset.se) 
Agneta Enzell, ägare, By Enzell Studio, Byhuset.
Telefon: 070-312 50 66
E-post: info@byhuset.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/