Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Hamburgerkedjan KÄK etablerar sig i Sundsvall

06:00 / 23 November 2018 Diös Press release

Onsdag 5 december öppnar en ny hamburgerrestaurang på Torggatan mitt i centrala Sundsvall. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu lokalerna till att bli en modern restaurang med ruff inredning. Bakom etableringen finns artisten Petter och Sundsvallsbördige krögaren Tobias Lindqvist. Etableringen är unik i sitt slag då det är den första franchiseenheten för KÄK.

[image]

Sundsvall har varit en stor del av Petters liv då han spenderat delar av sin karriär där och bland annat skapat hits som "Vinden har vänt" och "Mikrofonkåt" i staden. Nu väljer hip hop-profilen att återvända i form av sin väletablerade hamburgerrestaurang KÄK. Hamburgerhaket kommer servera burgare och samtidigt erbjuda både livemusik och umgänge i en avslappnad miljö. På premiärdagen planeras festligheter där gästerna har möjlighet att bli serverade av Petter.

- Sundsvall har blivit en högklassig restaurangstad under de senaste åren och vi är glada över att ha möjligheten att fortsätta sätta Sundsvall på kartan i form av superetableringar som denna. Vi är mycket stolta och glada över att KÄK väljer att etablera sig i våra lokaler och ser fram emot att fortsätta utveckla Sundsvalls stadskärna. Vi ser fram emot fler spännande etableringar under 2019, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös.
- Den här etableringen är möjlig tack vare att Diös är en fastighetsägare som verkligen vill utveckla staden och vågar satsa till 100%. Vi har haft ett fantastiskt samarbete och ser fram emot att få börja servera håll- käften-burgare på bästa tänkbara läge! Vi har plats för 40 sittande gäster och utöver det ett riktigt skönt barhäng och take away, säger Petter, grundare, KÄK.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se

Tobias Lindqvist, ägare, KÄK
Telefon: 076-610 30 95
E-post: tobias@bylindqvist.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/