Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös stärker sin position i Skellefteå

07:00 / 13 December 2018 Diös Press release

Diös skapar en egen affärsenhet i Skellefteå för att ytterligare fokusera på stadsutveckling i staden. I samband med detta kommer Maria Fjellström att tillträda som affärschef. Hon påbörjar sin nya tjänst i början av februari 2019.

Under det senaste året har Diös utökat sitt bestånd i Skellefteå vilket förstärker förutsättningarna för bolagets långsiktiga utvecklingsplaner för staden. Skellefteå tillhör idag samma affärsenhet som Umeå men blir, från den första januari 2019, en egen affärsenhet. Göran Fonzén, som är affärschef i både Umeå och Skellefteå, kommer fortsatt att fokusera på Umeå, som är en av Diös städer med starkast tillväxt.  

-        Skellefteå har, tack vare kommunens ambitioner och ett aktivt näringsliv, en av Norrlands största potentialer. Där vill vi bidra med stadsutveckling genom att skapa möjligheter för tillväxt, vilket vi gör bland annat genom att bygga en stark lokal organisation. Maria Fjellström, som tillträder som ny affärschef i Skellefteå, har lång erfarenhet inom både försäljning och marknadsföring i olika branscher och vi är riktigt glada över att vi har fått Maria till vårt team. säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös. 

[image]

Maria Fjellström har flera års erfarenhet från olika positioner inom försäljning och marknadsföring, i såväl industri som IT-bransch. Hon kommer närmast från en roll som försäljningschef på SSC Skellefteå.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös
Telefon: 010-470 96 00
E-post: henrik.lundmark@dios.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/