Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokaler till ny träningsanläggning i centrala Falun

06:00 / 13 December 2018 Diös Press release

I mitten av augusti 2019 etablerar sig träningsanläggningen Everytime Fitness vid Holmtorget, i samma hus som Åhléns, i centrala Falun. Fastighetsägaren Diös gör nu en omfattande utveckling av den 1500 kvadratmeter stora lokalen till att bli en modern 24-timmars träningsanläggning med bland annat en stor frivikts- och konditionsdel samt funktionell yta.

Everytime Fitness öppnade sitt första gym i Gävle 2009 och har idag sex anläggningar fördelade på fyra städer: Gävle, Sandviken, Söderhamn och Stigslund. Företagets affärsidé är att erbjuda ett fräscht och familjärt fullskaligt gym till en låg månadskostnad. Grundaren bakom träningsanläggningen är Philip Lindström.

- Vi är glada över att Everytime Fitness valt att etablera sig i våra lokaler vid Holmtroget. Vi ser att hälsotrenden fortsätter växa och detta bidrar till goda träningsmöjligheter och blir ett i riktigt bra komplement till övrigt utbud i stadskärnan. Det är del av vår strategi kring stadsutveckling, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

- Äntligen kan vi berätta om vår satsning i Falun. Det känns fantastiskt. Vi har haft ett bra samarbete med Diös och nu ser vi fram emot att få hälsa alla Falubor välkomna till oss för bra och modern träning någon gång efter sommaren, säger Philip Lindström, ansvarig, Everytime Fitness.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna
Telefon: 010-470 97 50
E-post: mikael.hedh@dios.se

Philip Lindström, ansvarig, Everytime Fitness
E-post: info@everytimefitness.se (mikael.hedh@dios.se)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/