Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokaler till Stellar Equipment på Åre Torg

06:00 / 5 December 2018 Diös Press release

I början av 2019 flyttar outdoorkonfektionsföretaget Stellar Equipment in i Centrumhuset på Åre Torg, där de etablerar sin kundservice och kontorsverksamhet. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu hela tredje våningen i fastigheten till att bli moderna kontorskoncept för fler företag med beräknad inflyttning under senare delen under våren 2019. De nya företagsetableringarna är del av Diös utvecklingsplan för centrala Åre, där efterfrågan på kontorslokaler ökat de senaste åren.

[image]

Stellar Equiment, som sen tidigare har butiksverksamhet i Åre, grundades i Åre för några år sedan och utvecklar och säljer outdoorkonfektion helt utan återförsäljare direkt till konsument.

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Stellar Equipment, som första hyresgäst på våning tre, nya moderna lokaler mitt på torget. Vi har sett en ökad efterfrågan på kontorslokaler och är glada över att ha möjligheten att få bidra till Åres fortsatta uteckling i form av attraktiva platser där människor vill vara, säger Cristin Seger, förvaltare, Diös.

- För oss, både som individer och som företag, är det extremt viktigt att ha en nära och direkt koppling till den värld, och den marknad, som vi verkar i. Det är så lätt att man hamnar i Stockholm, för att det känns mer effektivt och långsamt tappar den där kopplingen utan att egentligen märka det. Vi har gett oss tusan på att bita oss kvar i Åre och sköta all marknad, kommunikation och branding härifrån. Vad kan då passa bättre än att sitta mitt på torget, med utsikt över fjälltopparna, och med promenadavstånd både liftarna och after-skin?, säger John Crawford Currie, CoFounder & Chief Creative Director, Stellar Equipment.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Cristin Seger, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 12
E-post: cristin.seger@dios.se

John Crawford-Currie, CoFounder & Chief Creative Director, Stellar Equipment
Telefon: 070-512 14 13
E-post: jcc@stellarequipment.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/