Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Folkuniversitetet etablerar sig i företagshuset Metropol i Sundsvall

06:00 / 18 December 2018 Diös Press release

Nu är det klart att Folkuniversitetet etablerar sig i Diös lokaler i företagshuset Metropol i Sundsvall. Utbildningsföretaget har under en längre period haft en ökad efterfrågan på kurser och utbildningar och flyttar nu till mer ändamålsenliga lokaler med flexibla möjligheter i Metropolhuset. Inflyttning sker redan innan årsskiftet. 

[image]

Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning över hela Sverige och etablerar sig nu på våning 4 i Metropolhuset på Universitetsallén i centrala Sundsvall. Folkuniversitetet bedrivs i stiftelseform utan vinstintresse, är partipolitiskt obundet och fristående från religiösa och fackliga intressen och är bildat av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsalas, Göteborgs, Lunds och Umeås universitet. I Sundsvall bedrivs projekt, arbetsmarknadsutbildning, folkbildning och uppdragsutbildningar.

Etableringen går helt i linje med Diös övergripande strategi om stadsutveckling och kvarteret kring Metropol kommer att utvecklas ytterligare framöver.

- Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Folkuniversitetet lokaler i Metropol, i närheten av det expansiva campusområdet. Det bidrar till att fler personer rör sig i kvarteret och ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.  

- Valet av Metropol kändes naturligt för oss då lokalerna passar våra behov mycket väl och dessutom ligger nära flera av våra samarbetspartners. Tillgängligheten för vår personal och studenter samt möjligheten att kunna växa och ha tillgång till flexibla lokallösningar var också en bidragande orsak till valet av Metropol som våra nya lokaler, säger Christian Hansson, verksamhetschef, Folkuniversitetet i Västernorrland.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se (%20jenny.svensson@dios.se)

Christian Hansson, verksamhetschef, Folkuniversitetet.
Telefon: 060-744 32 21
E-post: christian.hansson@folkuniversitetet.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/