Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar Strand Galleria i Luleå med attraktivt shoppingplan och ny stor aktör

11:55 / 9 April 2018 Diös Press release

Under 2018, med start redan nu, kommer Diös att utveckla Strand Galleria i Luleå. Ett tydligare och mer attraktivt shoppingplan på gatuplan och träningsanläggningen Inpuls som flyttar in och tar hela nedre planet blir resultatet av förändringen. Gallerian beräknas vara helt klar i början av 2019.

- Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra befintliga och nya hyresgäster en förbättrad och mer attraktiv galleria genom utvecklingen av Strand. Vi gör ett tydligt butiks- och caféplan och ett nytt koncept genom Inpuls, som blir ett riktigt bra komplement till det övriga utbudet i huset. Vår strategi med att utveckla våra fastigheter i centrum handlar om att bidra till ökad attraktivitet och att fler personer vill röra sig i stan, säger Johan Lång, affärschef, Diös.

Utvecklingen av gallerian innebär bland annat att skapa förutsättningar för ett tydligare koncept för handel och caféverksamheter samt att skapa en högre attraktivitet genom att bidra till ökat flöde av människor som rör sig i huset. Joy, Lagerhaus och Wayne's Coffee flyttar till entréplanet till bättre och mer attraktiva lägen. Flash gör en "shop-i-shop" i Dea Axelsson och flyttar därmed till Smedjan Galleria. Alla accesser såsom rulltrappor och entréer bibehålls för flöden genom gallerian och till parkeringar samt att det är fortsatt öppet mellan planen, så att man kommer att kunna se ned till lounge och reception för den nya träningsanläggningen Inpuls.

- Vi tror jättemycket på att koncentrera butiker och caféer till ett våningsplan. I hjärtat av Strandgallerian kommer vi ha ett öppet, trivsammare läge och vara den självklara mötesplatsen för att umgås över en fika. Vi ser fram emot att möta besökarna med vårt kravmärkta och ekologiska utbud i en helt ny miljö. Ett gym på nedre plan och en fylld galleria gör att vi får fler besök i huset. Nu ser fram emot att nyöppna i Strand inom kort, säger vd Mats Hörnell, Wayne's Coffee.

- Jag är glad för att det händer något nytt i Strand Galleria. Det känns verkligen som ett lyft att komma upp på entréplan i samma nivå som Storgatan. Vi har länge väntat på ett tillfälle till en ny lokal och detta ser vi verkligen fram emot. Vi får en bra mix på butiker och vi blir mer synliga för kunderna i gallerian. Vårt läge direkt till vänster inne i Strand Galleria är optimalt och vi satsar på det allra senaste konceptet, som vi nu har i många av våra butiker, The New Feeling of Joy. Vi har starka varumärken i butiken, som vi kommer att kunna presentera på ett nytt och säljande sätt. Vi önskar alla våra kunder, nya som gamla, välkommna till nya Joy, säger Cajsa Öström, butikschef, Joy Luleå.

I början av 2019 kommer träningsanläggningen Inpuls att flytta in i helt nya lokaler på hela nedre plan i Strand, som utvecklas till att bli en toppmodern träningsanläggning. Inpuls har funnits sedan 1999 och firar därmed 20-årsjubileum i samband med invigning av helt nya lokaler med inriktning på träning och hälsa. Konceptet bygger på inspirerande gruppass, träning med maskiner, fria vikter och redskap eller med hjälp av en personlig tränare.

- Dagens populära träningsformer kräver ytor och vi vill ge våra medlemmar det allra bästa förutsättningarna att utvecklas och trivas hos oss. Det betyder mer av allt; större plats för gruppträningen, där cirkelpass, yoga och nya digitala format behöver utrymme. Flytten till Strand Galleria ger även mer ytor för gymträning med de allra senaste redskapen både inom fria vikter och gymmaskiner, berättar Penilla Forsberg, entreprenör och delägare, Inpuls.

- Våra medlemmar och Luleborna ligger i framkant och satsar stort på sin hälsa och sitt välbefinnande. Det vill vi stötta genom att erbjuda det bästa. Vi vet att våra medlemmar även ställer krav på enkelhet och närhet. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Diös och flytten till hjärtat av Luleå centrum innebär bättre parkeringsmöjligheter och närhet till bussarna på Smedjegatan, säger Susanne Westerlund, entreprenör och delägare, Inpuls.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Lång, affärschef, Diös Luleå
Telefon: 010-470 98 00
E-post: johan.lang@dios.se (emelie.kjellner@dios.se)
Pernilla Forsberg, entreprenör och delägare, Inpuls
Telefon: 070-566 33 14
E-post: pernilla@inpuls.se

Mats Hörnell, vd, Wayne's Coffee
Telefon: 073-813 99 00
E-post: mats.hornell@waynescoffee.com

Cajsa Öström, butikschef, Joy Luleå
Telefon: 0920-189 05
E-post: cajsa@joyshop.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/