Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös bygger ut lokaler för Tillväxtverkets utökade verksamhet i Östersund

06:00 / 7 May 2018 Diös Press release

Tillväxtverket växer med sin verksamhet i Östersund och utökar sina lokaler. I samband med det rekryteras cirka 20 nya medarbetare. Fastighetsägaren Diös både utvecklar och bygger ut befintliga lokaler att stå färdiga i början av december.

Tillväxtverkets uppdrag är att skapa förutsättningar för företagande och för attraktiva regionala miljöer där företag utvecklas. På kontoret i Östersund finns bland annat enheten regionala miljöer, enheten regionalt tillväxtarbete, delar av enheterna internationell regionsamverkan, verksamhetsstöd och nyps­förvaltningen samt Tillväxtverkets växel placerad. Här hanteras även EU-programmet Mellersta Norrland. I Östersund arbetar cirka 90 medarbetare vilket nu ska bli 110.

[image]

- Det känns jättebra att utveckla lokalerna för Tillväxtverket i Östersund och därmed möjliggöra utökad verksamhet med fler personer. Det betyder också att Östersund fortsätter att bevisa att vi rustade för att hantera både etablering och utveckling av myndigheter. Att Tillväxtverket växer ger dessutom fler möjligheter till ökat företagande vilket är väldigt positivt, säger Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös.

- Det är såklart glädjande att vi utökar vår verksamhet här i Östersund. Det är också väldigt positivt att vi kan sitta kvar i fastigheten som nu byggs ut och uppdateras av Diös för ytterligare modernisering. Vi har påbörjat rekryteringen av nya medarbetare och ser fram emot att få hälsa dem välkomna till vårt kontor som beräknas vara färdigställt i början av december, säger Homan Sadat, lokalansvarig enhetschef, Tillväxtverket.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Bengt Eveby, affärsutvecklare, Diös
Telefon: 010-470 96 02
E-post: bengt.eveby@dios.se
Homan Sadat, lokalansvarig enhetschef, Tillväxtverket
Telefon: 08-681 65 25
E-post: homan.sadat@tillvaxtverket.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/