Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokaler till nya etableringen av Espresso House i centrala Mora

06:00 / 14 June 2018 Diös Press release

Nu är det klart att Espresso House etablerar sig på Kyrkgatan 18 mitt i centrala Mora. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med kaffekedjans nya koncept att stå klart till inflyttningsdatum den 1 oktober. Espresso House etablering är också del av Diös utvecklingsplaner för Mora centrum.

Espresso House gjorde sin första etablering i Lund 1996 och är idag Nordens största coffee shop-kedja med över 400 coffee shops fördelade på fyra länder; Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu gör de sin första etablering i Mora centrum och gör den enligt sitt nya inredningskoncept.

[image] - Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Espresso House lokaler mitt i centrala Mora. Vi har tillsammans med dem tagit fram en lösning för att skapa en modern mötesplats. Etableringen av Espresso House blir ett bra komplement till utbudet i Mora och ligger helt i linje med vår strategi om utveckling av centrum, säger Markus Westman, förvaltare, Diös Mora. 

- Mora är en väldigt spännande stad för Espresso House att etablera sig i och vi ser stor potential i stadskärnan tack vare den utveckling som sker där. Vi är mycket glada för samarbetet med Diös och ser nu fram emot att öppna en coffee shop i världsklass, säger Elin Stopner, etablerare, Espresso House. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Markus Westman, förvaltare, Diös Mora
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se

Elin Stopner, etablerare, Espresso House
Telefon: 070-088 90 24
E-post: elin.stopner@espressohouse.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/