Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös förstärker sin organisation kring stadsutveckling

06:00 / 5 July 2018 Diös Press release

Diös förstärker och tydliggör sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller. Malin Runberg blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder sina nya roller den 1 september.  

Den förstärka organisationen är ett led i Diös offensiva strategi om stadsutveckling. Malin Runberg, nuvarande affärschef i Åre/Östersund, kommer att fokusera på att skapa relevant innehåll i Diös tillväxtstäders stadskärnor.

[image]

Andreas Eriksson, medgrundare till House Be i Åre, kommer att ha fokus på moderna logistiklösningar, datadriven analys av flöden och beteenden och utveckling av community- och co-working-platser.

[image]

- Vi siktar på att utveckla de bästa och mest attraktiva platserna med relevant utbud inom handel, e-handel, caféer, restauranger, kontor, flexibla och moderna arbetsplatser eller annat som bidrar till ett attraktivt centrum. Det känns riktigt bra att nu lyfta vår strategi till nästa nivå. Malin och Andreas kommer att kunna bidra med sin kompetens och sina erfarenheter. Jag ser mycket fram emot att växla upp detta under hösten, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.
Telefon: 010-470 96 00
E-post: henrik.lundmar@dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/