Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös hyr ut till nygamla varumärkesbutiken Kharma i centrala Sundsvall

06:00 / 6 July 2018 Diös Press release

Det är nu klart att modebutiken Kharma öppnar igen med nytt koncept och i nya lokaler, på Storgatan 25-27 i centrala Sundvall. Fastighetsägaren Diös håller just nu på att färdigställa lokalerna till att bli en inspirerade och modern butik. Öppning är beräknad till 24 augusti.

Kharmas koncept bygger på noga utvalda och handplockade varumärken inom mode och inredning. Personen bakom är Linnéa Svensson, som tidigare drev butiken under nio år och som nu satsar igen. Kharma flyttar in i de lokaler Telia tidigare hyrde, mitt emot In:Gallerian, på Storgatan i centrala Sundsvall.

[image]

- Det känns riktigt bra att Kharma blir hyresgäst i kvarteret kring In:Gallerian. Jag vet att konceptet är efterlängtat och det blir ett bra tillskott till staden. Kharma kompletterar inte bara det övriga utbudet utan bidrar också till en stärka Sundsvalls stadskärna, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Vi öppnar i Sundsvalls bästa läge med caféer, restauranger och In:Gallerian som grannar. Det ska bli så spännande att öppna igen, nu med vårt nya koncept. Vi hälsar såklart alla välkomna till oss i våra nya lokaler och till öppningen den 24 augusti, säger Linnéa Svensson, grundare och ägare, Kharma.  

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Linnéa Svensson, grundare och ägare, Kharma
Telefon: 070-248 75 66
E-post: linneasvensson@hotmail.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/