Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Ny affärschef för Diös i Östersund/Åre

06:00 / 16 August 2018 Diös Press release

Den 1 september tillträder Johan Fryksborn som ny affärschef för Diös i Östersund/Åre. Han har tidigare jobbat som uthyrare i bolaget och kommer från och med nu, genom fortsatt fokus på stadsutveckling, leda teamen i Östersund/Åre. Tidigare affärschef Malin Runberg går in i en ny central roll som strateg inom stadsutveckling.

Johan Fryksborn har bakgrund inom fastighetsbranschen och en lång erfarenhet av försäljning från sportbranschen. Johan har arbetat på Diös sedan 2016 och nu tar han steget och blir ansvarig för Diös verksamheter i Östersund och Åre.

[image]

Som tidigare kommunicerats förstärker Diös också sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller där Malin Runberg (nuvarande affärschef för Diös i Östersund/Åre) blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder också sina nya roller den 1 september.

- Det känns riktigt bra att få förtroendet att bli affärschef för Diös i Östersund och Åre. Vårt fokus är stadsutveckling och det finns en stor tillväxtpotential både i Östersund och Åre. Jag ser fram emot att få leda våra kompetenta team i våra kommande satsningar, säger Johan Fryksborn, tillträdande affärschef, Diös Östersund/Åre.

- Det är viktigt att våra medarbetare har möjlighet att gå vidare inom bolaget på nya positioner. Johan har alla de egenskaper som krävs för att vara affärschef för Östersund och Åre. Det handlar om ständig utveckling av både teamen och vår affär. Nu önskar jag Johan lycka till i sin nya roll, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 96 00
E-post: henrik.lundmark@dios.se
Johan Fryksborn, tillträdande affärschef, Diös Östersund/Åre
Telefon: 010-470 96 04
E-post: johan.fryksborn@dios.se (jennie.nyblom@dios.se)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/