Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Konfektionskedjan Only etablerar sig i Smedjan Galleria i Luleå

06:00 / 3 January 2019 Diös Press release

I början av februari 2019 etablerar sig butiken ONLY i Smedjan Galleria. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu lokalen att stå färdig för invigning. Smedjan Galleria är en av Luleås mest centrala handelsplatser med över 32 butiker, restauranger och kaféer. ONLY flyttar in på våning 1.

[image]

ONLY är en del av modekoncernen Bestseller som även driver konceptbutiker som Vero Moda, Jack & Jones, Vila med flera. I början av 2019 etablerar de sig i Smedjan med en yta på cirka 170 kvadratmeter. ONLY riktar sig till kvinnor och tjejer och har ett brett utbud av kläder och olika jeanskoncept. Sortimentet uppdateras med ett flertal nya kollektioner varje säsong för att alltid erbjuda de senaste och mest intressanta trenderna.

- Vi är glada över att kunna fortsätta välkomna starka varumärken till Smedjan. Handeln i Luleå utvecklas och det är roligt att vi får vara en del av det. Vi ser fram emot att fortsätta jobba med stadsutveckling i Luleå med nya och moderna koncept under nästa år, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

­- ONLY har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vi har primärt haft fokus på två saker - våra produkter och våra medarbetare. Hos ONLY vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad. Butiken i Smedjan blir den nionde i Sverige och vi har planer på 50 butiker inom tre år, säger Jens Kristian Holberg, regionchef på ONLY.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se

Jens Kristian Holberg, regionchef, ONLY
Telefon: 070-770 32 90
E-post: jens.holberg@bestseller.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/