Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Vuxenutbildningen Astar etablerar sig i Diös lokaler i centrala Luleå

06:00 / 31 October 2019 Diös Press release

I slutet av året etablerar sig vuxenutbildningsföretaget Astar i Diös lokaler i centrala Luleå. En ökad efterfrågan av företagets utbildningar bidrar till att de nu expanderar i nya lokaler. Nu ska de 2 500 kvadratmeter stora lokalerna utvecklas för att stå färdiga för inflyttning redan i månadsskiftet december/januari.

[image] Astar ingår i ThorenGruppen och har sitt säte i Umeå. Företaget bedriver utbildning inom flera sektorer både riktade till privat och offentlig marknad inom yrkesområden som handel och administration, restaurang och livsmedel, el och energi, hotell och turism och industriteknik. Förutom företags- och vuxenutbildning finns över 20 gymnasieskolor inom koncernen samt förskolor och grundskolor.

- Det är jätteroligt att vi får vuxenutbildningen Astar till centrala Luleå i slutet av året och därmed ett ökat flöde av människor som rör sig i kvarteret dagligen. Det är en viktig uthyrning för oss i vår strategi att skapa inspirerande städer, säger Urban Olofsson, förvaltare, Diös.

- Vi är glada över att äntligen ha hittat lokaler som passar våra nya och utökade behov. Vi växer och vill vara lättillgängliga för våra medarbetare och elever. Vi ser fram emot öppning i slutet av året, säger Fredrik Eklund, enhetschef, Astar.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Urban Olofsson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 98 02
E-post: urban.olofsson@dios.se

Fredrik Eklund, enhetschef, Astar
Telefon: 070-603 33 15
E-pos: fredrik.eklund@astar.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/