Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös förlänger avtal med revisionsbolaget KPMG i centrala Sundsvall

06:00 / 4 November 2019 Diös Press release

Fastighetsbolaget Diös och revisionsbolaget KPMG har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal i hamnen i centrala Sundsvall. I samband med nyuthyrningen utvecklas lokalerna till att bli ett toppmodernt kontor som matchar  KPMG's erbjudande. Nyinvigning beräknas till våren 2020.                               

[image]

Fastighetsbolaget Diös och revisionsbolaget KPMG har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal i hamnen i centrala Sundsvall. I samband med nyuthyrningen utvecklas lokalerna till att bli ett toppmodernt kontor som matchar KPMG's erbjudande. Nyinvigning beräknas till våren 2020.                               

KPMG grundades 1923 av Lars Thure Bohlin och erbjuder kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Företaget har 207 000 medarbetare fördelat på 153 länder runt om i världen. I Sverige finns 1500 anställda och i Sundsvall ett 20-tal.

- Området kring hamnen är mycket populärt och vi har fått till en bra mix av hyresgäster och verksamheter i fastigheterna. Därför tycker vi det är fantastiskt kul att KPMG fortsätter satsa och utvecklas i området och i och med det också bidra till områdets attraktivitet genom de uppgraderingar som vi gör i deras lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Sundsvall. 

- Vi är glada över att kunna fortsätta hälsa våra medarbetare och kunder välkomna till vårt befintliga läge i hamnen i centrala Sundsvall under många år framöver. För oss är tillgängligheten, miljön och det attraktiva läget vi har viktigt för att fortsätta kunna erbjuda våra kunder de bästa revisionstjänsterna i Sverige. Att vi nu uppgraderar våra ytor interiört kommer ge hela verksamheten en boost och vi ser fram emot en nyinvigning under våren 2020, säger Lars Skoglund, partner, KPMG.
För ytterligare information vänligen kontakta: 
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se (http://anna.dahlgren@dios.se   )

Lars Skoglund, partner, KPMG
Telefon: 070-630 17 69
E-post: lars.skoglund@kpmg.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/