Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös förlänger grönt hyresavtal med Lantmäteriet i Mora

06:00 / 7 November 2019 Diös Press release

Fastighetsägaren Diös och Lantmäteriet i Mora har tecknat ett nytt förlängt hyresavtal med grön bilaga. I samband med det totalutvecklar Diös lokalerna till ett modernt och uppdaterat kontor. Nyinvigning av lokalerna på Kyrkogatan beräknas ske i slutet av november.  

[image] Lantmäteriet är den myndighet som lägger grunden för samhällsekonomin. Deras information möjliggör kloka beslut som bidrar till hållbar utveckling av samhället i hela Sverige. På kontoret i Mora arbetar 38 personer och planen är att fortsätta växa. Det nya gröna hyresavtalet innebär ett gemensamt åtagande mellan Diös och Lantmäteriet att tillsammans minska miljöpåverkan och arbeta på ett hållbart sätt.
- Det är jättekul att Lantmäteriet satsar i centrala Mora och förlänger med ett grönt hyresavtal. På så sätt säkerställer vi att en viktig arbetsgivare kan fortsätta växa i centrala Mora. Nu ser vi fram emot att färdigställa lokalerna och önskar Lantmäteriet lycka till, säger Markus Westman, förvaltare, Mora. 

- Vi är glada över att fortsätta finnas på bästa läge i centrala Mora. Vår organisation växer hela tiden och vi är i behov av att tillskapa nya flexibla ytor och är glada att Diös kunde erbjuda det. Nu ser vi fram emot att fortsätta kartlägga Sverige i våra nya fina lokaler, säger Jeanette Dahlström, funktionschef Fastighetsinskrivningen Mora, Lantmäteriet. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Markus Westman, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se

Jeanette Dahlström, Funktionschef Fastighetsinskrivningen Mora, Lantmäteriet.
E-post: jeanette.dahlstrom@lm.se  

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/