Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler till Mora kommun i centrala Mora

06:00 / 28 November 2019 Diös Press release

Nyligen har delar av Mora kommuns socialförvaltning flyttat in i Vita Villan i centrala Mora, på samma adress som Familjecentralen. Syftet är att öka tillgängligheten och stärka samarbetet mellan verksamheterna. Fastighetsägaren Diös har utvecklat lokalerna till ett modernt kontorskoncept. 

[image]

Vita Villan ligger på Vasagatan i centrala Mora och fylls just nu med verksamheter från Mora kommun. Hit flyttar familjeteamet in för att öka sin sociala närhet och tillgänglighet för besökarna. Familjeteamet arbetar med barn, ungdommar och familjer som behöver stöd på uppdrag av socialtjänsten. Under hösten har fastigheten totalutvecklats interiört och till våren fortsätter utvecklingen av fastigheten exteriört.

- Det är jätteroligt att vi har utvecklat helt nya och moderna lokaler till Mora kommun mitt i centrala Mora. Det här blir ett positivt inslag i stadskärnan med ökad tillgänglighet för besökare till kommunen, säger Markus Westman, förvaltare, Diös. 

- Det är jätteroligt att vi flyttar in till helt nya moderna lokaler med bästa läge i stan. Vi kommer kunna växla upp vårt arbetssätt genom att finnas tillgängligt med flera av våra medarbetare samlade. Det här kommer bli toppen för oss, säger Roger Torlamb, enhetschef, Mora kommun och Katrine Bond-Hermansson, förvaltare, Mora kommun.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Markus Westman, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se

Roger Torlamb, enhetschef, Mora kommun
E-post: roger.torlamb@mora.se
Telefon: 0250-26446

Katrine Bond Hermansson, förvaltare, Mora kommun 
E-post: katrin.bond-hermansson@mora.se  
Telefon: 0250-262 09

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/