Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler till nytt restaurangkoncept i centrala Skellefteå

06:00 / 27 November 2019 Diös Press release

Nu är det klart att den italienska satsningen La Cena etablerar sig mitt i centrala Skellefteå. Bakom satsningen finns Oliver Lundmark och Mikael Lundmark som båda har lång erfarenhet inom restaurangbranschen. La Cena kommer att servera vällagad italiensk mat och dryck till Skellefteborna och tillresta besökare. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till det nya restaurangkonceptet.

[image] Restaurangen kommer finnas på Kanalgatan 43 i centrala Skellefteå vilket är grannfastigheten till det nya Kulturhuset Sara. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna och öppning planeras till slutet av februari.

- När vi slår upp portarna för restaurangen känns det fantastiskt att göra det på bästa läge mitt i stan. Vi kommer att servera vällagad italiensk mat med norrländsk twist på råvaror av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att hälsa alla varmt välkomna till oss säger Oliver Lundmark, krögare, La Cena.

- Vi är jätteglada över att La Cena etablerar sig mitt i centrala Skellefteå och bidrar till utvecklingen av stan. Det råder stor tillväxt i Skellefteå just nu och vi ser ett ökat intresse för utvecklade lokaler och nya etableringar och ser fram emot spännande år framöver. Vi önskar La Cena varmt lycka till, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Maria Fjellström, affärschef, Diös
Telefon: 010-470 98 80
E-post: maria.fjellstrom@dios.se  

Oliver Lundmark, krögare, La Cena
E-post: oliver@lacena.se
Telefon: 070-668 51 62

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/