Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler till Sernekes nya etablering i Luleå

06:00 / 29 November 2019 Diös Press release

Nu är det klart att Diös utvecklar lokaler till byggkoncernen Serneke. Bolaget kommer att etablera sig i region norr under 2020 och regionkontoret kommer vara placerat på Köpmantorget i centrala Luleå. Inflyttning är beräknad till slutet av februari 2020.

[image] Serneke är en koncern som grundades 2002 och är verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Med sina cirka 1200 anställda är de idag etablerade i hela mellersta och södra Sverige och under 2020 även i norr. Diös och Serneke driver ett stort byggprojekt i Sundsvall och nu utökas samarbetet med ett kontor i Luleå. 
- Vi är jätteglada över att kunna bidra till att Sernekes etablering i region norr och över att regionkontoret kommer vara placerat i Luleå. Det är ett starkt varumärke som bidrar till fler människor i staden. Under tiden de nya lokalerna utvecklas, etablerar de sig tillfälligt på Luleå Science Park och vi önskar Serneke varmt välkomna till Luleå redan nu, säger Erik Wallström, förvaltare, Luleå.

- Det är fantastiskt kul att vi kan växla upp vårt samarbete med Diös och nu blir deras hyresgäst i centrala Luleå. För oss har det löst sig väldigt bra med tillfälliga lokaler på Luleå Science Park men självklart ser vi mycket fram emot att etablera vårt regionkontor på Köpmantorget. Vi har högt ställda mål för vår norrlandsetablering och är taggade på att komma igång, säger Mikael Thorgren, regionchef Norr, Serneke.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Lång, affärschef, Diös
Telefon: 010-470 98 00
E-post: johan.lang@dios.se   

Mikael Thorgren, regionchef Norr, Serneke
E-post: mikael.thorngren@serneke.se (rmikael.thorngren@serneke.se)
Telefon: 079- 061 27 41

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/