Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Riksbyggen blir ny hyresgäst till Diös i centrala Gävle

06:00 / 18 November 2019 Diös Press release

Diös har tecknat avtal med bostadsutvecklaren och fastighetsförvaltaren Riksbyggen om att etablera sig på Marielundsvägen mitt i centrala Gävle. Lokalerna kommer att totalutvecklas till moderna kontorsytor. Inflyttning beräknas till april 2020. 

[image]

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. I april 2020 flyttar de till Marielundsvägen, ett stenkast från stadskärnan, som är ett expansivt område med bra skyltläge samt parkerings- och  kommunikationsmöjligheter. 

- Det känns fantastiskt att få Riksbyggen som ny hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete tillsammans. Tillsammans med övriga hyresgäster i kvarteret är vi övertygade om att de kommer bidra till att skapa en attraktiv plats med fler människor som rör sig i området, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

- Vi är verkligen glada över vårt nya läge som passar oss utmärkt bra med goda kommunikations-möjligheter, skyltläge och access till större vägar från alla väderstreck. Det blir ett lyft för hela vår verksamhet! Här får vi plats att fortsätta utveckla vår förvaltningsverksamhet och bostadsmarknaden i Gävle med omnejd. Vi ser fram emot inflytt i april 2020, säger Anna Axelsson Lundberg, Marknadsområdeschef, Riksbyggen. 

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se  (daniel.westblom@dios.se )
Anna Axelsson Lundberg, Marknadsområdeschef, Riksbyggen 
Telefon: 026-17 58 20 
E-post: anna.axelssonlundberg@riksbyggen.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/