Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Serviceföretaget Samhall flyttar till expansiva Norra Kajen i centrala Sundsvall

06:00 / 13 February 2019 Diös Press release

Nu är det klart att Samhall flyttar till Diös lokaler på Heffners Allé, vid Norra Kajen, i centrala Sundsvall. Samhalls avdelning för drift och administration kommer tillsammans med distriktssledningen för Västernorrlands län att ta plats i 1700 kvadratmeter stora ytor. Diös utvecklar lokalerna i sin helhet och beräknas stå klara för inflyttning i slutet av sommaren 2019. 

[image]

Området kring Brofästet, vid Norra Kajen, i Sundsvall är under stark tillväxt och fastighetsägaren Diös ser en rejäl ökning av efterfrågan på lokaler i området. Området domineras av starka konsult- och tjänsteföretag och nu förstärker Samhalls verksamhet området ytterligare. 

Samhall grundades 1980 och är ett statligt bolag med verksamhet på över 600 orter i Sverige. Bolagets kärnuppdrag är att skapa utvecklande arbeten till personer med olika funktionsvariationer genom att matcha rätt person till rätt arbete. Med bolagets över 20 000 anställda är Samhall en av landets största arbetsgivare och världsledande i att skapa utvecklande arbeten till personer med nedsatt arbetsförmåga.

- Samhalls etablering i området vid Norra Kajen går helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Deras nya läge kommer bidra med nya flöden av människor till området och förstärka känslan av en levande och spännande stadsdel. Vi ser framemot att välkomna Samhall till deras nya lokaler, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös. 
- Vi är glada över att få möjlighet att flytta in i lokaler med ett strategiskt bra läge kring området vid Brofästet vid Norra Kajen. Likt ett nav hamnar vi mitt bland många av våra lokala kunder, vilket tillsammans med goda parkeringsmöjligheter och logistiskt goda förutsättningar bidrar till vår utveckling. Vi har haft ett bra samarbete med Diös som enligt våra önskemål ger oss förutsättningar att fortsätta ta marknadsandelar i Sundsvall, säger Ola Carlson, distriktschef, Samhall Västernorrland.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös
Telefon: 010 470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Ola Carlson, distriktschef, Samhall Västernorrland
Telefon: 060- 16 82 05
E-post: ola.carlson@samhall.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/