Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös hyr ut till assistansföretaget Lystra som etablerar sig på Norra Kajen i centrala Sundsvall

06:00 / 22 March 2019 Diös Press release

I början av maj etablerar sig Lystra personlig assistans på Heffners allé i det expansiva området vid Norra kajen i centrala Sundsvall. Lystra kommer ha sin verksamhet vägg i vägg med serviceföretaget Samhall, som nyligen etablerade sig i området. Just nu utvecklar fastighetsägaren Diös lokalerna till att bli morderna kontor med öppna ytor.
 

Området kring Norra kajen i Sundsvall är under stark tillväxt och fastighetsägaren Diös ser en ökning av efterfrågan på lokaler i området. Området domineras av starka konsult- och tjänsteföretag. Lystra personlig assistans AB finns på tio städer i Sverige och erbjuder personlig assistans till kunder i hela landet. Deras vision är att personer med olika funktionsvariationer ska få förutsättningar till ett normalt liv.
- Det är jätteroligt att få välkomna Lystra till expansiva Norra kajen. Etableringen bidrar till att fler människor rör sig i området och ytterligare stärker platsen. Nu ser vi fram emot att få hälsa våra nya hyresgäster välkomna till sitt helt nya moderna kontor, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös.
- Vi på Lystra är jätteglada att få etablera oss vid lättillgängliga Norra kajen. Vi ser detta som ett lyft för verksamheten och ser fram emot att bidra till områdets utveckling, säger Jenny Lansink, vice vd, Lystra. 

För ytterligare information vänligen kontakta:  
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se 

Jenny Lansink, vice vd, Lystra
Telefon: 060-606 66 34
E-post: jenny.lansink@lystraassistans.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/