Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös nyutvecklar lokaler till expansiva Norconsult i Borlänge

06:00 / 29 March 2019 Diös Press release

En av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering, Norconsult, expanderar sina ytor i Borlänge. Bolaget etablerade sig i Diös lokaler på Borganäsvägen i mitten av 2018 och flyttar i början av sommaren in i sina utökade lokaler på samma adress med en total yta om 470 kvadratmeter.

[image]Norconsult säljer kvalificerade arkitekt-, miljö- och tekniska konsulttjänster inom samhälls- byggnadssektorn. Genom sin specialistkompetens inom sitt område är visionen att vara en av de tre främsta konsulterna inom samhällsbyggnad i Sverige. Företaget har ett etablerat hållbarhetstänk från idé till färdig lösning.

- Det är jättekul att vi har en kontorsetablering som vågar satsa och utvecklas i våra lokaler i Borlänge. På ett år har Norconsult fördubblat sina ytor vilket visar på en stark marknad här i Borlänge. Företaget bidrar definitivt till vår strategi om stadsutveckling genom att fortsätta satsa på moderna lösningar med hög efterfrågan, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

- Vårt första år i Diös lokaler har verkligen varit lyckat. Vi fortsätter ta marknadsandelar i ett starkt Borlänge och ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa i takt med det, säger Pär-Eric Eriksson, teamchef infrastruktur, Norconsult.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Tobias Norestrand, förvaltare Telefon: 010-470 97 59
E-post: tobias.norestrand@dios.se

Pär-Eric Eriksson, teamchef infrastruktur, NorconsultTelefon: 010-141 86 54
E-post: par-eric.eriksson@norconsult.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/